'¡CORTEN!', de Marc Ferrer, arriba a Filmin el proper 21 de gener

El director de 'Puta y amada' defineix el seu nou film com un "giallo queer" i compta amb la participació de La Prohibida i Samantha Hudson.


És el quart llargmetratge del director Marc Ferrer, responsable de pel·lícules com 'La maldita primavera' i 'Puta i amada'. Aquest cop, el cineasta català s'aproxima al suspens del subgènere giallo i el personalitza amb lectures sobre la identitat de gènere, i és per això que ell mateix defineix el '¡Corten!' com una “giallo queer”.


La història gira al voltant del rodatge d'una pel·lícula al qual comencen a esdevenir una sèrie de crims sense explicació. La sinopsi oficial és aquesta:


Marcos, un director de cinema sense gaire èxit, està immers en el rodatge de la seva nova pel·lícula, un giallo queer, quan una sèrie de terribles assassinats comencen a succeir-se a Barcelona, i tothom sembla tenir relació amb el director.


Al repartiment destaca la presencia de las icones queer Samantha Hudson i La Prohibida. També hi participen Marga Sardà, Gregorio Sanz, Maria Sola, Saya Solana, Paco Serrano, Álvaro Lucas, i el mateix director Marc Ferrer.


La pel·lícula s'estrena a Filmin el 21 de gener de 2022.


'¡Corten!' va ser seleccionada per la secció Direccions del Festival D'A de Barcelona, i ha completat un recorregut notable pel circuit de festivals. La pel·lícula ha guanyat el Premi del Públic a Cinespaña Toulouse i el Premi del Públic de la secció Cinema Dissident del Lesgaicinemad de Madrid, i s'ha projectat en certàmens com Abycine, el FanCineGay d'Extremadura o el Festival Rizoma.


Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris