Tràiler oficial 'THRUST!' (2022): Adaptació del conte feminista de Hannah Neurotica

'THRUST!' Està basada en el conte "Shitfucked: A Vile Love Story" de l'escriptora feminista Hannah Neurotica.


Tranzient Pictures presenta el tràiler oficial de 'THRUST!', una inclassificable pel·lícula que barreja un ambient punk, brossa per tot arreu, el lesbianisme i la violència, per donar-li forma en quelcom que ens recorda molt al cinema de la productora Troma dels anys vuitanta.


Escrita i dirigida pel jove Victor Bonacore, aquesta producció nord-americana de molt baix pressupost ens ha captat la nostra atenció per la seva estètica tant underground i subcultural, a més de la presència al repartiment de la reina del crit Linnea Quigley (Return of the Living Dead).


La història segueix a dos amants anomenats Aloe i Vera, que viuen en una societat distòpica governada per una banda de noies, en una recerca per matar l'últim canalla amb vida: Dirtbag Mike.


El que presenciem al tràiler és una bogeria plena de lluita lliure, gore, punks tatuats i molta música sorollosa. Ens ha agradat molt! Una fantasia rodada en poc més de 12.000 $ i amb actors no professionals, però que denota empenta i estil. Veieu el tràiler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris