Linnea Quigley ven els seus vestits

La reina del crit del cinema de terror ha decidit vendre la seva roba a través d'Ebay per ajudar un santuari d'animals.


Des dels anys 70 que l'actriu nord-americana Linnea Quigley ha estat lligada al cinema de terror de baix pressupost. La gran majoria de les seves interpretacions van ser secundàries, i donant vida a uns personatges lligats a la mort, el nu, i el crit. Una barreja explosiva de sexualitat i horror que ha fet que milers de fans de tot el món l'hagin reconegut com la “reina del crit”.


I de crits en va fer uns quants. De fet, el que es coneix com el crit més llarg de la història del cinema el va fer ella a 'Sang Fresca' (1992) de John Landis l'any 1995, en una breu participació. També va cridar d'una manera eixordadora a 'Mutronics' (1991), i ens va horroritzar a clàssics del gènere com 'El Retorn dels Morts Vivents' (1985) o 'Night of the Demons' (1988). I així fins a un centenar de pel·lícules que avui dia encara va incrementant la xifra.


(Pots llegir l'article especial Linnea Quigley: Vida i Obra)


I durant tot aquest període de cinema de terror, Linnea Quigley va participar en convencions, festivals, sessions fotogràfiques, presentacions, festes privades, etc., i, com és obvi, duia posats preciosos vestits que després van acabar sent fotografiats per periodistes i fans que li ho demanaven. Doncs ara mateix, tots aquests vestits podeu comprar-los a través d'Ebay.


I és que Linnea Quigley ha posat a la venda part del seu armari amb la intenció de recaptar fons pel Moulin Rouge Animal Sanctuary. És sabut que a més del cinema, l'actriu és una activista en defensa dels drets dels animals, i ha gestionat en nombroses ocasions recollides de fons per ajudar els desemparats. I per aquestes recollides de fons ha utilitzat la seva imatge a través de la venda de fotografies signades, pòsters, i altres materials relacionats amb la seva carrera cinematogràfica.


Ara bé, vendre part de la seva roba ja és un altre nivell. Pots veure el catàleg de vestits de Linnea Quigley a Ebay clicant AQUÍ i comprar el vestit que vulguis per 75 $. I, si li ho demanes, fins i tot te'l pot signar!


La data de quan es va posar cada vestit no és informació adjunta a la descripció de l'article, però estem segurs que un veritable fan de Linnea Quigley ho deu saber.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris