Jennifer Tilly estarà a 'CHUCKY' Temporada 2

Don Mancini sap que sense la Tiffany la sèrie no seria el mateix.


La temporada 2 de la sèrie de TV 'Chucky' ha entrat en producció. El creador de la franquícia, Don Mancini, així ho ha confirmat en nombroses ocasions a través del seu canal de Twitter així com a entrevistes on se li ha preguntat pel futur de la sèrie.


Fa uns dies Mancini va compartir el logotip de 'Chucky' Temporada 2, i fins i tot deia que s'estrenarà a plataformes a finals del 2022. Els fans del ninot diabòlic són una legió i esperen amb ganes que les entremaliadures macabres de Chucky tornin a fer rajar litres de sang a la pantalla, però també esperen que aquells actors i actrius que han donat vida a la saga es reincorporin a la temporada 2.


La primera actriu a confirmar que estarà a 'Chucky' Temporada 2 és Jennifer Tilly, segons informa el portal Deadline. Tilly interpreta a la Tiffany, la xicota de Chucky, que ha aparegut a nombroses entregues de la saga i que apareix per primer cop a l'episodi 5 de la primera temporada.


Don Mancini va dir això sobre la Temporada 2:


Estem encantats de començar a estirar els fils d'una segona temporada de 'Chucky' [...] Moltes gràcies als nostres socis dels EUA, SYFY i UCP pel seu increïble suport i orientació per portar 'Chucky' a la petita pantalla, més gran que mai. I als aficionats, Chucky envia el seu agraïment etern i un missatge: "Això no s'ha acabat, ni de bon tros". Millor que cuideu les vostres esquenes el 2022!


La temporada 1 de 'Chucky' es va estrenar a la plataforma Syfy España el gener de 2022.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris