Logotip 'CHUCKY' Temporada 2

Don Mancini confirma que la segona temporada de la sèrie Chucky arribarà a finals de 2022.


El ninot diabòlic tornarà a la televisió a finals del 2022 amb la temporada 2 de 'Chucky', per a continuar així amb les seves aventures macabres al costat de la resta de personatges icònics creats per Don Mancini.


És precisament Don Mancini qui va confirmar la producció de la Temporada 2 de 'Chucky' fa unes setmanes a través de les xarxes socials. I ara, a través del mateix canal, ha mostrat el logotip que tindrà la sèrie en el retorn a Chucky a televisió, a més d'indicar que la seva estrena serà aquest mateix any.


Don Mancini va dir això sobre la Temporada 2:


Estem encantats de començar a estirar els fils d'una segona temporada de 'Chucky' [...] Moltes gràcies als nostres socis dels EUA, SYFY i UCP pel seu increïble suport i orientació per portar 'Chucky' a la petita pantalla, més gran que mai. I als aficionats, Chucky envia el seu agraïment etern i un missatge: "Això no s'ha acabat, ni de bon tros". Millor que cuideu les vostres esquenes el 2022!


La temporada 1 de 'Chucky' es va estrenar a la plataforma Syfy España el gener de 2022, obtenint una bona recepció per part de públic i crítica. Segons Syfy, ja s'han superat els 10 milions de visualitzacions de la sèrie a la plataforma.


El primer episodi de 'Chucky' va ser presentat al Festival de Sitges 2021 per l'actriu Fiona Dourif, motiu pel que vam aprofitar per entrevistar-la. Podeu llegir l'entrevista AQUÍ.


Fiona Dourif va descriure la sèrie com “una reinvenció amb una història completament nova”, en referència de la saga de pel·lícules produïdes amb anterioritat.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris