El director d''Aterrados' torna amb 'CUANDO EL MAL ACECHA'

La nova pel·lícula de terror de Demián Rugna mostra imatges del seu rodatge.



'Cuando el mal acecha' és la nova pel·lícula de Demián Rugna, director de l'exitosa 'Aterrados'. Ara mateix es troba en ple rodatge a la seva Argentina natal i ja es poden veure les primeres imatges d'aquesta producció de gènere de terror.


El film està produït per La Puerta Roja, una empresa nascuda de l'associació dels productors Fernando Diaz (Machaco Films) i Roxana Ramos (Aramos Cine). És el seu primer llargmetratge.


SINOPSI: En una vila remota, dos germans descobreixen un home posseït per un dimoni, que està a punt d'alliberar l'horror que viu dins seu. Però en intentar aturar-lo, només aconsegueixen afanyar el procés, desencadenant un horror que pot ser molt més terrible si surt d'aquest lloc aïllat.


En declaracions a Variety, Rugna diu “Necessitava sortir de l'esquema d'una producció continguda per trencar-ho tot. Aquesta pel·lícula serà el meu alleujament, un alliberament d'imatges pertorbadores que s'han anat acumulant al cap al llarg dels anys com una olla a pressió.


L'empresa distribuïdora Shudder, que és un servei d'streaming d'AMC Networks especialitzat en gènere de terror, ha comprat els drets de distribució de 'Cuando el mal acecha', amb el títol internacional (When Evil Lurks). Es preveu l'estrena a la plataforma el novembre de 2022.


Aquest serà el cinquè llargmetratge de Demián Rugna després de triomfar amb 'Aterrados', film que va ser seleccionat al Festival de Sitges 2017 en la seva secció oficial. Pots llegir AQUÍ l'entrevista que vam fer a Rugna en el marc del festival català.


El rodatge de 'Cuando el mal acecha' no comporta la cancel·lació del remake nord-americà d''Aterrados' produït per Guillermo del Toro per l'estudi Fox Searchlight. La producció es va aturar indefinidament per l'esclat de la pandèmia. Per altra banda, la seqüela 'Aterrados 2' té un guió escrit i també espera el seu moment.


Imatges del rodatge de 'Cuando el mal acecha':







Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris