'THESIS' (2022), pel·lícula de terror amb cocodrils de Tailàndia

Uns exploradors a la recerca d'una estranya herba medicinal acaben topant-se amb cocodrils gegants afamats.



Es repeteixen més que l'all, però ens encanten les pel·lícules de cocodrils afamats de carn humana. I si tenen un component exòtic encara ho fa tot més seductor. Doncs pareu atenció, perquè des de Tailàndia arribarà aquest any 'Thesis', una pel·lícula de terror sobre joves aventurers que acaben topant amb un enorme cocodril.


El cartell promocional és preciós, tal com podeu veure, i l'ha presentat el director del film Jetniphat Sasing al seu canal d'Instagram.


Allà també informa de la sinopsi de la pel·lícula. Diu que 'Thesis' la protagonitzen un grup d'estudiants que s'endinsen a la selva a la recerca d'unes herbes medicinals anomenades “Chalawan” que són molt difícils de trobar. Tan difícils que només es poden aconseguir durant l'albada, quan el Sol comença a sortir a l'horitzó. Però el viatge dels estudiants amaga un perill, i és la presència de grans cocodrils que s'han fixat en ells i els han identificat com la seva presa.


Actors i actrius tailandeses protagonitzen el film, com són August-Wachirawit, Fluke Natouch Siripongthon, Ploy Sornnarin, Biu-Nattaphon i Phi Phi-Patchaya (imatge inferior).


Tres actors i el director Jetniphat Sasing al darrere


Wayuphat-Boonthavorn-Pai Roi Ko i Right Beyond produeixen el film. A finals del 2022 s'estrenarà a sales de cinema del país.


Recordem que el 2018 va ser presentada la pel·lícula The Pool al festival Nits de Cinema Oriental de Vic. Una altra pel·lícula de cocodrils tailandesa que no té cap vinculació amb 'Thesis'.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris