Ultraman en acció al tràiler de 'SHIN ULTRAMAN'

La pel·lícula live action del Studio Khara s'estrena a cinemes del Japó el 13 de maig després d'un endarreriment per la Covid-19.



La web oficial del Studio Khara ha publicat el tràiler oficial de 'Shin Ultraman', l'esperat retorn al cinema del superheroi gegant japonès que lluita contra monstruosos kaijus per salvar la humanitat. Precisament el tràiler presumeix que criatura monstruosa, de l'Ultraman volant i combatent, així com un reguitzell d'explosions i efectes visuals que impressionen.



L'estrena a cinemes japonesos de 'Shin Ultraman' estava prevista per l'estiu del 2021, però els estralls de la Covid-19 van fer endarrerir l'estrena, que finalment serà el 13 de maig. No hi ha data d'estrena a l'estat espanyol.


L'actor Takumi Saitou (Shin Godzilla, 13 Assessins) interpreta al protagonista del film, que a més es pot convertir en Ultraman. El toc femení l'aportarà Masami Nagasawa (Gintama), la parella del protagonista. El repartiment principal el completa Hidetoshi Nishihima.


El creador d'Evangelion és Hideaki Anno, fundador també del Studio Khara. Ell ha escrit el guió de 'Shin Ultraman' i va contractar a Shinji Higuchi com a director de la pel·lícula. Recordem que Higuchi és un director habituat a manejar grans pressupostos per a produccions “crispetaires”, com ho van ser 'Shin Godzilla' (també del Studio Khara) o les adaptacions al cinema d''Atac als Titans'.


Anno ara es troba immers en la producció de 'Shin Kamen Rider' com a director i guionista, en el que és l'homenatge que farà la productora Toei Animation a la franquícia Kamen Rider pel seu 50è aniversari. La pel·lícula serà estrenada el març de 2023 en cinemes del Japó.


Aquest és el pòster final de 'Shin Ultraman':



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris