Aquest Halloween torna l'Extreme House a Horrorland

Illa Fantasia acull aquesta tardor la quarta edició d'Horrorland, amb una oferta de noves i terrorífiques atraccions.


El millor scream park d'Europa tornarà a obrir les portes per Halloween en una edició en què tornarà l'Extreme House. Novament, Horrorland s'ubicarà a Illa Fantasia durant 14 dies d'activitat: del 15 d’octubre al 13 de novembre.


L'edició d'enguany serà la quarta edició d'un parc temàtic de terror que ja és un dels millors del món. Ho farà amb noves atraccions i amb una oferta d’espectacles renovada. Una d'elles serà l’aclamada atracció Extreme House; una experiència que els visitants viuen de manera individual posant al límit les seves emocions al llarg d’un recorregut on el llenguatge grotesc i el contacte directe estan permesos. Els espectacles, un altre punt clau d’Horrorland, també presentaran nova cartellera.


La normalitat tornarà a imperar a Horrorland i aquest any les entrades ja no es vendran per grups bombolla, ni tampoc serà obligatori l'ús de mascareta. Els organitzadors han preparat una temporada en què l’adrenalina, les interaccions amb personatges i l’animació de carrer seran els punts forts. “Estem molt contents perquè per fi podem tornar a oferir una experiència 100% immersiva i directa als visitants sense haver de deixar aquesta distància de seguretat”, apunta David Moreno, codirector d’Horrorland.


Podeu veure el tràiler oficial d'Horrorland 2022, el qual confirma la presència d'Anthony Loffredo, l'home que vol convertir-se en un extraterrestre. És aquest:





Noves atraccions


Es podran viure un total de 8 atraccions. D’aquestes, dues són 100% noves i la resta oferirà una versió 2.0. Destaca una nova experiència que serà una mescla de Haunted House i joc en viu i oferirà un format mai no vist fins al moment. I com comentàvem abans, després de tres anys, tornarà l’aclamada atracció Extreme House, que garantirà viure experiències al límit a tothom que gosi entrar-hi.Per fi podem tornar a oferir un dels èxits marca de la casa d’Horrorland. La covid no ens permetia aquesta interacció directa amb els visitants i per això no hem tingut Extreme House durant les últimes temporades... L’espera, però, crec que valdrà la pena”, apunta Cristina Raya, codirectora d’Horrorland.


Un cop els visitants ja hagin gaudit de totes les atraccions d'Horrorland, podran allargar la seva terrorífica festa a l'Inferno Club. Un cop el complex tanqui les portes segons els horaris establerts els visitants podran accedir a l’espai After Party per continuar disfrutant d’una experiència amb DJ en directe, personatges exclusius, photocalls interactius, els còctels més originals i animació durant dues hores. L’accés a l’Inferno’s Club està inclòs amb qualsevol modalitat d’entrada vàlida per accedir al parc el mateix dia.



Ja pots comprar entrades per Horrorland


La venda d'entrades ha iniciat a la web oficial d'Horrorland avui mateix a les 12 h. Entrades a partir de 36€.


En total es posaran a la venda un total de 25.000 entrades, amb les que l'organització pretén omplir Horrorland durant les tres setmanes d'activitat. Els organitzadors preveuen batre rècords de visitants i iniciar la temporada amb el 100% d’entrades exhaurides. La quarta edició finalitzarà el 13 de novembre.


El parc preveu rebre un 25% de públic estranger.


Compra entrades per Horrorland a la Web oficial



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris