Fitness mortal a 'MURDERCISE' de Paul Ragsdale

La pel·lícula de terror que veuria el Follet Tortuga.


Als anys noranta es van popularitzar uns vídeos VHS d'exercici físic per posar-se en forma. Eren vídeos musicals on noies amb cos perfecte vestides amb xandalls ajustats posaven en pràctica rutines d'exercicis físics, perquè així el públic pogués entrenar des de casa i mantenir-se en forma. Aquesta combinació d'esport i sensualitat va tenir el seu màxim exponent amb la supermodel Cindy Crawford, qui va aconseguir vendre milions de còpies VHS a tot el món. Tanmateix, altres actrius superfamoses de l'època com Traci Lords, Ginger Lynn Allen, Jamie Lee Curtis i Linnea Quigley també van estrenar les seves pel·lícules esportives.



Aquest fenomen esportiu a les llars es va recuperar amb el confinament per la pandèmia de la Covid-19, en què tothom volia fer esport des del menjador de casa. Aquest fet sembla haver inspirat al director de cinema Paul Ragsdale (Streets of Vengeance, Slashlorette Party), i ara mateix prepara un nou treball que barrejarà l'horror i el fitness inspirat amb aquelles cintes esportives. Es titularà Murdercise.


Murdercise s'estrenarà a la primavera del 2023, i ara mateix es troba preparant la seva preproducció. No se saben gaires coses sobre el projecte, més enllà d'un primer pòster promocional i un grapat d'actrius que suaran la cansalada a la pel·lícula.


El dia 1 de juliol Paul Ragsdale començarà una campanya a Indiegogo per recollir fons per a la pel·lícula, un fet que, sigui exitós o fallit, no impedirà que es realitzi el film.


SINOPSI: Phoebe (Jodan Phipps) és una nerd obsessionada del fitness que aconsegueix la seva gran oportunitat en un vídeo d'entrenament domèstic de mala qualitat. Després de ser ridiculitzada per les seves companyes de repartiment, Phoebe es fa amiga d'una misteriosa noia que pertany a la màfia, que li ensenyarà com assassinar.


Les actrius confirmades pel repartiment de Murdercise són noies amb cos perfecte i abundants tatuatges, un perfil molt semblant a les vistes en els anteriors treballs del director. Parlem de Victoria Dementeva, Jessa Flux, Kyrstal Shay, Jordan Phipps, Nina Lanee Kent i Jazmine Colleen. I entre tanta noia sexy també hi ha lloc per un actor, Drew Marvick, que va ser el director del slasher Pool Party Massacre.


Angie de Alba és la productora de Murdercise, i Paul Ragsdale escriu i dirigeix. A més de matrimoni, tots dos junts gestionen la productora A & P Productions.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris