"La pel·lícula més terrorífica de la història de Taiwan” arribarà a Netflix el 8 de juliol

Pòster alternatiu d'Incantation

La pel·lícula més taquillera de l'any a Taiwan es titula 'Incantation' (Maleficio) i el seu tràiler fa molta por.


L'autoproclamada “pel·lícula més terrorífica de la història de Taiwan” es titula Incantation i s'estrena a Netflix el 8 de juliol de 2022. Així ho ha confirmat la plataforma de streaming, adquirint els drets d'aquest film que ha sigut el més taquiller del seu país aquest 2022 i que ja ha estat nominat a set premis del festival de cinema de Taipei. Sens dubte, estem davant d'un nou fenomen del cinema de terror asiàtic.


L'estrena a Netflix serà a escala mundial, i a l'estat espanyol es titularà “Maleficio”. De fet, el seu argument parla sobre la lluita d'una mare per salvar la seva filla d'una maledicció, tot rodat com si fos un fals documental i amb vocació per reflectir el folklore local. El tràiler internacional d'Incantation (Maleficio) ja es pot veure amb subtítols en anglès i no li negarem força similitud argumental i artística a The Medium, el film presentat al darrer Festival de Sitges i llicenciat per Selecta Visión.



La pel·lícula ha estat dirigida per Kevin Ko, qui alguns recordaran per haver realitzat fa uns anys la brutal Invitation Only. També ha escrit el guió acompanyat per Che-Wei Chang, i segons indica el cineasta taiwanès, Incantiation (Maleficio) està basada en fets reals “La pel·lícula està lleugerament inspirada en una veritable història taiwanesa que involucra una família d'adoradors d'una secta. El respecte per la religió, especialment els tabús religiosos i les religions que són molt fosques, desprèn un cert grau de por. M'encanten les històries de terror i, així i tot, no gosava tocar aquest tema”, i continua “Fa sis anys, Li Ronan va ser maleïda després de trencar un tabú religiós. Ara, ha de protegir la seva filla de les conseqüències de les seves accions”.


Incantation (Maleficio) s'estrena a Netflix el 8 de juliol de 2022. No s'ha confirmat si disposarà de doblatge o subtítols en català.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris