Luca Guadagnino adapta al cinema la novel·la 'BONES AND ALL' de Camille DeAngelis

Els creadors de 'Suspiria' (2018) presenten aquest any una adaptació al cinema de la violenta novel·la d'èxit de Camille DeAngelis, amb Timothée Chalamet i Taylor Russel.


Bones and All està cridada a ser una de les pel·lícules de terror més interessants de l'any. Basada en un llibre homònim de Camille DeAngelis, el director italià Luca Guadagnino s'ha encarregat d'adaptar al cinema partint d'un guió escrit per David Kajganich. Tots dos van ser els encarregats de reimaginar el clàssic Suspiria de Dario Argento i que va presentar al Festival de Sitges 2018 en la seva inauguració.


Aquesta reimaginació -“remake” per alguns- de Suspiria va ser molt ben acollida pels fans del gènere, traslladant el relat de bruixes original cap a un terreny diferent, amb la dansa, la violència i el gore cap a un altra direcció i utilitat, i catapultant tot cap a un final diferent de l'original que no va deixar indiferent a ningú.


És per això que l'adaptació al cinema de Bones and All és cridanera, perquè volem conèixer cap a on portarà al violència intensa del relat original. Aquest és el seu argument:


La història segueix una jove anomenada Maren que té un desig secret de matar i menjar-se les persones que es creuen en el seu camí. Coneix un solitari anomenat Lee (Chalamet) al marge de la societat. Els dos troben immediatament una mena de confort incòmode l'un amb l'altre. Els dos fan un viatge infernal de mil milles que els porta pels boscos amagats i perillosos de la frenètica Amèrica de Ronald Regan. El viatge es converteix en una recerca de qui són realment cadascun d'ells amb resultats sovint impactants i sagnants.


La pel·lícula és protagonitzada per Timothée Chalamet en el paper de Lee, en el que és el seu primer gran paper en el gènere de terror. L'acompanya Taylor Russell com a Maren, qui vam conèixer a Escape Room (2019).


Com a prova del potencial violent i gore de Bones and All, la MPAA ha classificat amb una R la pel·lícula, per “contingut violent, sagnant i inquietant, llenguatge a tot arreu, contingut sexual i nuesa gràfica breu.”


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris