Pòster oficial de 'Karada Sagashi', l'adaptació al cinema del manga de terror


Kanna Hashimoto (Gintama) protagonitza aquesta pel·lícula de terror japonesa que s'estrena als cinemes el 14 d'octubre.


El manga de terror Karada Sagashi ha sigut adaptat al cinema i s'estrenarà a sales de cinema del Japó el 14 d'octubre. El rodatge va començar el setembre de 2021 i es va realitzar íntegrament a la ciutat de Kitakyūshū, a la prefectura de Fukuoka.


El dilluns 13 de juny va ser presentat el primer pòster de la pel·lícula, el qual ens sembla suggerent i brutal. És aquest:



Warner Bros produeix el film. El director escollit per adaptar aquest manga és Eiichirō Hasumi (Resident Evil: Foscor Infinita), el mateix que va adaptar al cinema el manga Assassination Classroom. Aquella adaptació comptava amb la presència de l'actriu Kanna Hashimoto, protagonista de la citada Assassination Classroom i que, per tant, el director japonès ha tornat a treballar amb ella sis anys després a Karada Sagashi.


Val a dir que Kanna Hashimoto (1999) és una de les joves estrelles del cinema de gènere fantàstic i terror japonès, que molts catalans han descobert al Festival de Sitges en altres pel·lícules live action, com Gintama, Signal 100 o l'esmentada Assassination Classroom.


Kanna Hashimoto interpreta l'Asuka


Harumi Doki (Ghost in the Shell: SAC_2045 Guerra sostenible) ha escrit el guió i Yūgo Kanno (JoJo's Bizarre Adventure) és el compositor de la música de la pel·lícula.


El manga Karada Sagashi el va crear Katsutoshi Murase (mangaka) i Welzard (novel·la original), i va publicar-se al país del Sol naixent el 2017 a través de la pàgina web Shonen Jump+. Va aconseguir més de 100 milions de visualitzacions, una xifra que li va valer la seva publicació en comic book.


Qui no conegui la història, us l'expliquem:


La història se centra en Asuka, una estudiant de secundària que veu l'aparició d'una estudiant morta anomenada Haruka, demanant a Asuka que trobi el seu cos. A mesura que avança la història, l'Asuka i els seus amics intenten trobar les vuit peces disperses del cadàver d'en Haruka a l'escola, i aprendre més sobre la Persona Roja que les persegueix mentre ho fan. La Persona Roja persegueix els estudiants que estan sols a l'escola per matar-los, i fins que surtin de les portes de l'escola, la Persona Roja continuarà apareixent davant d'ells. Quan la persona vermella mata un estudiant, dispersa el cos de l'alumne en vuit peces i encarrega a una altra persona que trobi les peces a l'escola. Si l'Asuka no troba el cos de la Haruka, el dia es repetirà i ella i els seus amics continuaran morint fins que ho facin.


El manga de terror Karada Sagashi no s'ha publicat a l'estat espanyol. Esperem que l'estrena de la pel·lícula pugui impulsar alguna editorial a portar-lo al nostre país. Serien cinc volums.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris