El director de 'Sharknado' torna amb una pel·lícula folk-horror

Anthony C. Ferrante deixa de banda els tornados amb taurons i aquesta tardor presentarà una pel·lícula de terror folklòrica.


El folk-horror explora el temor dels humans al seu propi passat, a les tradicions i a tot allò que no poden explicar amb sensatesa. Això és el veritable terror folklòric. I Nix ho és, explicant com una família és perseguida durant generacions per un únic esdeveniment.


El director de la pel·lícula és Anthony C. Ferrante, conegut per haver dirigit amb anterioritat la comèdia de terror de baix cost Sharknado (2013) i tres seqüeles de la saga. Estem convençuts que a Nix no hi apareixeran tornados amb taurons, i sí un horror més terrenal, seriós i contemplatiu, que molts apunten ja com una barreja entre Hereditary i The Lodge.


SINOPSI: Inspirada en el folklore germànic, una tragèdia en un llac misteriós continua perseguint una família anys després de l'incident. Mentre Jack Coyle lluita per mantenir unida la seva família destrossada, una entitat estranya i poderosa es revela de nou, obrint les ferides perquè es produeixi una altra tragèdia. Mentre Jack s'enfronta a les conseqüències, també ha de protegir la seva jove neboda d'aquesta criatura aterridora que amenaça de destruir tothom.


Al repartiment destaca la presència de Dee Wallace (Udols), però els grans protagonistes són James Zimbardi, Angie Teodora Dick, Skyler Caleb Michael Paré (Carrers de Foc) i Niesha Renee Guilbot.


Nix s'estrenarà en digital el 27 de setembre.


Tràiler oficial:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris