Ginger Lynn Allen se suma al repartiment de 'MURDERCISE'

Ella interpretarà la sexy dona de la màfia Domenica DeMartini.


La llegendària actriu Ginger Lynn Allen se suma al repartiment de Murdercise, l'esperada nova pel·lícula del director Paul Ragsdale. Tots dos ja van treballar junts als dos films anteriors del cineasta, com són Streets of Vengeance (2016) i Slashlorette Party (2020).


Murdercise serà una pel·lícula que barrejarà terror i exercici físic al gimnàs inspirat amb aquelles cintes VHS esportives protagonitzades per Cindy Crawford que es van fer tan populars als anys noranta. El film s'estrenarà a la primavera del 2023, i ara mateix es troba preparant la seva preproducció.


A més d'Allen, les actrius confirmades pel repartiment de Murdercise són noies amb “cos perfecte” i abundants tatuatges, un perfil molt semblant a les vistes en els anteriors treballs del director. Parlem de Victoria Dementeva, Jessa Flux, Kyrstal Shay, Jordan Phipps, Nina Lanee Kent i Jazmine Colleen. I entre tanta noia sexy també hi ha lloc per un actor, Drew Marvick, que va ser el director del slasher Pool Party Massacre.


Ginger Lynn Allen (1962) és una llegenda del cinema porno dels anys vuitanta al costat de mites com Traci Lords, havent guanyat nombrosos premis AVN i sent membre del Hall de la Fama AVN. Des de fa anys que viu retirada del cinema per adults i es dedica a participar a cinema de terror, entre les quals destaquen col·laboracions per directors com Rob Zombie.


Podeu trobar més informació sobre Murdercise en aquest enllaç.


Ginger Lynn Allen fent exercici als anys vuitanta


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris