'La Família Monster' torna al tràiler oficial presentat per Rob Zombie

La pel·lícula que sempre havia somiat fer Rob Zombie s'estrena aquest setembre.


Rob Zombie ha presentat el tràiler oficial de La Família Monster (The Munsters) a través de les xarxes socials. És la nova pel·lícula del músic i director de La casa dels 1000 cadàvers, que s'estrenarà aquest setembre als Estats Units.


Es tracta de l'adaptació al cinema de la popular sèrie televisiva del mateix títol estrenada als anys 60, recuperant els vells personatges de Lily Munster, l'Avi Munster i Herman Munster i fent-los viure junts altre cop al número 1313 de Mockinbird Lane, la terrorífica mansió on es desenvolupava l'acció a la sèrie original. De fet, Rob Zombie ha fet una rèplica exacta d'aquella mansió per a la pel·lícula.


Fa uns dies va ser presentat un breu primer tràiler de La Família Monster d'un minut de duració. Ara ja està disponible el tràiler oficial, i hem de dir que llueix espectacular!



Destaca el fet que la pel·lícula serà en color, mentre que la sèrie oficial era en blanc i negre. No obstant això, l'opening de la sèrie també s'ha inclòs a la pel·lícula amb els nous actors i s'ha optat per respectar l'original i fer-lo en blanc i negre.


Pel que fa al repartiment, Sheri Moon Zombie interpreta la Lily Munster, Dan Roebuck a l'avi Munster i Jeff Daniel Phillips a en Herman Munster. Altres actors/actrius de renom com Cassandra Peterson (Elvira), Dee Wallace (Udols) i Richard Brake (31) també hi seran.


La Família Monster preveu ser estrenada als Estats Units aquest mes de setembre, però no s'ha confirmat si ho farà a sales de cinema o a plataformes. De fet, es rumoreja que Netflix estaria interessada a adquirir-la.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris