'BOLA DE DRAC SÚPER: EL SUPERHEROI' – Tràiler en català del retorn de Goku als cinemes


Akira Toriyama ha escrit la nova pel·lícula de 'Bola de Drac' que arribarà als cinemes en català aquest setembre de la mà de Crunchyroll.

 

 

Crunchyroll ha publicat el tràiler en català de 'Dragon Ball Super: Super Hero', la nova pel·lícula de 'Bola de Drac' que arribarà als cinemes el 2 de setembre.

 

Aquest és el quart llargmetratge de saga 'Super' després de 'La Batalla dels Deus', 'La Resurrecció de 'F'' i 'Broly', totes elles estrenades a sales de cinema i doblades al català a través de Selecta Visión, empresa distribuïdora que disposa dels drets d'exhibició de la sèrie 'Bola de Drac' a l'estat espanyol. No obstant això, per a 'El Superheroi', és la plataforma Crunchyroll que portarà en Goku, Cor Petit i companyia a les sales de cinema.

 

El tràiler en català de la pel·lícula no presenta diferències respecte al tràiler en anglès i japonès més enllà de l'idioma.

 

Aquesta és la fitxa de doblatge en català de 'Bola de Drac Súper: El Super Heroi':

 

Son Gohan – David Jenner

Goku – Marc Zanni

Son Goten – Elisabet Bargalló

Cor Petit – Xavi Fernàndez

Vegeta – Joan Sanz

Pan – Meritxell Anné

Vídel – Eva Lluch

Krillin – Marta Barbarà

Bulma – Roser Contreras

Trunks – Carme Clavell

Yajirobai – Maria Moscardó

A-18 – Pilar Morales

Broly – Josep Maria Mas

Dende – Carles Lladó

Xèron – Francesc Belda

Bills – Alfonso Vallès

Whis – Marcel Navarro

Cheelai – Roser Vilches

Lemo – Pep Ribas

Cèl·lula – Francesc Belda

Gamma 1 – Cesc Martínez

Gamma 2 – Hèctor Garcia

Dr. Hedo – Ivan Posada

Magenta – Jordi Boixaderas

Carmine – Joan Carles Gustems

 

 

El més destacable de la fitxa de doblatge és que la veu de Son Gohan és la mateixa de les tres últimes pel·lícules, i per tant, no és la mateixa a la de 'Bola de Drac Z'. Els personatges de Son Gohan i Cor Petit són els protagonistes d'aquest nou film.

 

'El Súperheroi' serà la pel·lícula número 21 de la franquícia, i la primera animada íntegrament per ordinador en 3D. Ha estat dirigida per Tetsuro Kodama partint d'un guió d'Akira Toriyama, el creador del manga original. Toei Animation produeix el film.

 

La pel·lícula segueix en Cor Petit i en Son Gohan mentre emprenen una missió per salvar el món, ja que un antic membre de l'exèrcit de la Cinta Vermella ha refundat el cos i planeja conquerir el món.

 

Bola de Drac Súper: El Superheroi és el primer producte audiovisual que Crunchyroll dobla al català. Els fans de Goku ara esperen l'anunci de si aquest llargmetratge sortirà a la venda en DVD\Blu-Ray de la mateixa manera que les anteriors pel·lícules de la franquícia.

 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris