El 8è Sant Cugat Fantàstic està dedicat als fenòmens paranormals

Imatge de 'The Nanny's Night

Durant tres dies es projectaran als Cinemes Sant Cugat vàries pel·lícules de terror i es faran xerrades.


Els fenòmens paranormals centren el 8è Sant Cugat Fantàstic, que se celebrarà del 23 al 25 de setembre als Cinemes Sant Cugat. Una nova edició carregada de novetats que acollirà nombroses presentacions catalanes i espanyoles.


Una d'elles serà la presentació estatal de 'Daddy's Girl' de Julian Richards, el director que el 2018 va presentar també al festival 'Reborn'. Aquest nou treball és un thriller sanguinari sobre un policia obsessionat amb el segrest d'una noia per part del seu padrastre, i els intents de rescatar la noia esdevindran un terrible enfrontament amb el segrestador.


En una línia diferent es troba l'altre plat fort del certamen, com és 'The Quantum Devil'. Dirigida per Larry Wade Carrell, és descrita com un film multigènere que narra les terribles conseqüències d'un experiment clandestí amb el qual trenquen la barrera quàntica i així poder fer viatges interdimensionals. Una de les protagonistes del film és l'actriu catalana Ariadna Cabrol, vista a films com 'L'Habitació de Fermat', 'Eskalofrio' i 'Nunca he estado en Poughkeepsie', i a sèries televisives com 'El Cor de la Ciutat'.


Un altre vell conegut del Sant Cugat Fantàstic és Ignacio L. Vagas, qui va presentar fa uns anys el curtmetratge 'Pornovenganza'. Aquest cop presentarà a la ciutat vallesana el seu debut al llargmetratge amb 'The Nanny's Night', un slasher amb rituals satànics protagonitzat per una mainadera que no és el que sembla.


La presència catalana al festival l'aportarà 'Lagunas, la guarida del diablo'. Dirigida pel codirector del festival Marc Carreté, el cineasta presentarà fora de concurs el seu tercer llargmetratge després d''Asmodexia' i 'After the Lethargy'. Protagonitzada per Joan Frank Charansonnet i Patrícia Bargalló, aquest thriller de terror psicològic presenta el personatge de Josué, qui haurà de tapar les brutals malifetes del seu germà dement, però la realitat perversa dels fets capgirà la seva existència obligant-lo a afrontar el seu macabre destí.


La 8a edició del Sant Cugat Fantàstic fa homenatge al clàssic 'The Entity' que enguany compleix quaranta anys. Es farà una projecció del film i posteriorment el professor Sebastià d'Arbó farà una xerrada sobre el cas real de Cala Moran en el que es basa la pel·lícula.


Cartell del 8è SCF dedicat als fets paranormals

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris