El llegat de 'La Matança de Texas' en un nou documental de Phillip Escott

 


Cineastes especialitzats en terror reflexionen sobre el clàssic de Tobe Hooper a 'The Legacy of The Texas Chain Saw Massacre'.


Per molts directors de cinema especialitzats en gènere de terror ‘La Matança de Texas’ de Tobe Hooper és un dels seus films referents. L’impacte que va tenir entre el públic aquesta austera producció de 1974 va ser més que notable, i prova d’això és la influència que va tenir en el cinema de terror realitzat a posteriori.

 

Potser ja s’ha explicat tot sobre ‘La Matança de Texas’, o potser no. A la pròxima edició del Fantastic Fest (22-29 de setembre) es presentarà el documental ‘The Legacy of the Texas Chain Saw Massacre’, dirigit per Phillip Escott, el qual es submergirà de nou en aquest clàssic del terror. La voluntat del director és la d’analitzar el motiu pel qual ‘La Matança de Texas’ es va convertir en una pel·lícula de culte.

 

El documental té una duració de 83 minuts, i participen directors de cinema vinculats a l’horror, entre els quals destaca Mick Garris, Fede Álvarez (productor i guionista de Texas Chainsaw Massacre 2022), Marcus Nispel (director del remake La Matança de Texas 2003), Adam Marcus, Juan Diego Escobar Alzate i Jill Gevargizian, entre d’altres. També crítics de cine de pàgines web especialitzades en el gènere.

 

Fractured Visions i Second Sight Films produeixen el documental. Pòster i tràiler oficial ja disponible:

 

 



Confiem que després de la presentació de ‘The Legacy of the Texas Chain Saw Massacre’ al Fantastic Fest es presenti al Festival de Sitges, i que Phillip Escott pugui venir a presentar-lo. Aportarà quelcom nou? Esperem descubrir-ho aviat.

 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris