Monstruós tràiler de la tailandesa 'THE LAKE' (2022)


Una criatura monstruosa gegant surt enrabiada del llac on viu per anar a la ciutat.


Una coproducció xinesa i tailandesa ha donat peu a crear ‘The Lake’, una pel·lícula de terror amb monstre gegantí atacant civils que promet ser una de les sorpreses d’aquest any. El seu tràiler amb subtítols en anglès és una bona prova que la diversió està assegurada.

 

El tràiler mostra la criatura monstruosa sense ensenyar massa, però té aspecte de dinosaure aquàtic i terrestre, com si fos una espècie de Godzilla. El disseny de la criatura ha anat a càrrec de l’artista Jordu Schell, dissenyador de monstres com els de Coverfield, Starship Troopers, Feast o Predators, entre molts altres.

 

Aquesta criatura monstruosa ha estat animada de forma física a través d’animatrònics, i també digitalment amb CGI. A les imatges llueix terrorífica.

 

‘The Lake’ l'ha escrita Lee Thongkham (The Maid), i dirigida per ell mateix al costat d’Aqing Xu. Té aquest argument:

 

Un nen troba un ou estrany que resulta ser un ou de monstre. La seva mare protectora surt del llac i decideix matar a tothom de la ciutat fins a trobar-lo.

 

‘The Lake’ es va estrenar als cinemes de Tailàndia el 18 d’agost.

 


Recordem també que aquest 2022 Tailàndia ha produït una altra monster-movie titulada ‘Thesis’. Podeu veure el seu tràiler.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris