'MAD HEIDI': Tràiler oficial de la versió gore i antifeixista de 'Heidi'

Alice Lucy a Mad Heidi
 

Serà la pel·lícula que inaugurarà el festival TerrorMolins 2022.


Ja està disponible el tràiler oficial de 'Mad Heidi', l'esperada producció suïssa que distorsiona la història Heidi fent baixar de les muntanyes alpines al personatge i liderar una revolució antifeixista. 


La pel·lícula és una paròdia en clau d'humor i terror de la novel·la de literatura infantil Heidi, escrita per Johanna Spyri i que va ser publicada el 1880. Potser molts recordareu Heidi per la popular sèrie d'animació japonesa estrenada el 1974 que adaptava aquesta novel·la.


Aquesta bogeria en clau d'humor, terror i gore ha estat presentada com la primera “swissploitation” de la història. I és que, veient el tràiler oficial del film, identifiquem nombroses referències a la cultura suïssa com són la fondue, el formatge gruyère i les navalles, unes referències que no han fet gaire gràcia a la societat transalpina tal com us vam explicar fa uns mesos.


La pel·lícula està produïda per Tero Kaukomaa (Iron Sky) i Valentin Greutert (Paradise War). La dirigirà el debutant cineasta suís Johannes Hartmann, partint d'un guió de Trent Haaga. Té aquest argument:


Heidi és una noia alternativa que viu a les muntanyes alpines. Un dia és segrestada per brutals tropes governamentals i s'ha de defensar i lliurar una nova guerra contra una maquinària d'odi.


Alice Lucy interpreta Heidi, i l'actor Casper Van Dien és el dictador suís. El repartiment de la pel·lícula el completa David Schofield, Leon Herbert, Pascal Ulli, Almar G. Sato, Katja Kolm, Max Rüdlinger, Kel Matsena, i Rebecca Dyson-Smith.



'Mad Heidi' serà presentada a Catalunya el 4 de novembre al festival Terror Molins, en la que serà la inauguració de l'edició d'enguany. Nosaltres allà hi serem.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris