'KIDS vs. ALIENS' (2023): Essència retro al tràiler oficial

 

La pel·lícula que va esgotar entrades en qüestió de minuts al Festival de Sitges 2022 ja disposa de tràiler.


L'esperat retorn del director Jason Eisener al llargmetratge després del seu exitós debut amb 'Hobo with a Shotgun' (2011), arribarà el gener de 2023. Si més no, a alguns països. Titulada 'Kids vs. Aliens', va ser presentada al Festival de Sitges 2022 esgotant entrades a les dues sessions programades, i podria arribar l'any que ve de forma general al nostre país. Pots llegir la nostra crítica.


Aquesta producció és una comèdia de terror juvenil amb aires retro en la línia de 'Turbo Kid' i 'Attack de Block'. Està ambientada en època de Halloween on uns adolescents que celebren un aniversari han de lluitar per sobreviure a l'atac d'uns extraterrestres.


RLJE Films i Shudder produeixen la pel·lícula. Aquest és el tràiler oficial:



El fet que la plataforma Shudder distribueixi la pel·lícula dificulta que 'Kids vs. Aliens' pugui tenir distribució a l'estat espanyol, sigui a sales de cinema o plataformes. Aquesta plataforma de streaming propietat d'AMC Networks opera només als Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda, Canadà, Irlanda i Regne Unit.


'Kids vs. Aiens' s'estrena Shudder el 20 de gener de 2023.


Els productors de són Brad Miska (V/H/S), Josh Goldbloom (V/H/S/99), Jason Levangie (Night Blooms), Marc Tetreault (Moonshine) i Rob Cotterill (Possessor). Gent que sap de què va això del cinema de terror.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris