Metratge trobat a 'THE OUTWATERS' (2022) de Robbie Banfitch

 

L'experiència de terror que es va poder viure a la passada edició del festival Galacticat.


El format found-footage (metratge trobat) en el cinema és una fórmula barata de fer pel·lícules i solen funcionar bé entre els espectadors. La recent Deadstream és un bon exemple d'expectatives i bona resposta del públic l'any passat. Dit això, aquest 2023 toca parlat de The Outwaters, una producció que va ser presentada discretament a Catalunya el 2022 i que molts qualifiquen de terrorífica.


El 9 de febrer s'estrenarà als cinemes nord-americans i ja podrem tenir una valoració més acurada amb la resposta del públic, perquè al final, les pel·lícules es fan per a ells. En tot cas, la fórmula que utilitza The Outwaters és la coneguda a films com El Projecte de la Bruixa de Blair, però aplicada a aquest argument:


Les targetes de memòria desenterrades en un tram remot del desert de Mojave expliquen la història de quatre viatgers que van desaparèixer durant un viatge de càmping. Una nit, tot canvia quan tots quatre inicien un viatge al·lucinant a un món de foscor que cap humà havia d'haver vist mai.


El tràiler oficial fa força por i genera expectatives, fent-nos imaginar una obra angoixosa i visceral a més de moments inquietants. El seu director és Robbie Banfitch, en el que és el seu debut al cinema, i a més també protagonitza l'obra al costat d'Angela Basolis, Michelle May, Scott Schamell i Leslie Ann Banfitch.


Després de l'estrena als cinemes dels Estats Units, The Outwaters anirà cap a la plataforma Screambox. La pel·lícula va poder veure's al festival Galacticat: Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent en la seva Secció Oficial.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris