ECC Ediciones anuncia una línia de manga en català


Començarà editant Black Paradox de Junji Ito.


El gran anunci editorial del 41è Còmic Barcelona l'ha fet ECC Ediciones durant la seva presentació de novetats. ECC és una de les grans editorials del còmic, sent la principal en editar còmics de DC (superherois) i també en fer una aposta clara pel gènere de terror, tant en còmic nord-americà com en manga. Ara bé, de totes les editorials, és l'única que no havia apostat pel còmic/manga en català d'una manera ferma... Fins ara.


ECC ha anunciat que iniciarà una línia de manga en català que començarà a veure la llum a finals del 2023 o principis del 2024. Aquesta nova línia editorial començarà traduint a Junji Ito, el gran mestre del manga de terror japonès, a qui fins ara li han editat en llengua castellana gran part del corpus de la seva obra. El títol que donarà inici a aqueta línia també s'ha anunciat, i serà Black Paradox, un manga que parla sobre el suïcidi col·lectiu de quatre persones amb el mite del Doppelgänger.


La intenció de l'editorial és editar en català obres d'èxit del seu catàleg, per a passar en un futur a editar obres ja simultàniament en català i castellà. Dit això, ECC donarà més detalls sobre aquesta nova línia de manga en català en un futur pròxim.


Fins ara Black Paradox ha estat editat dues vegades per ECC, la primera d'elles en un format bàsic rústic amb sobrecoberta, i una segona reedició de més embargadora de tipus Flexibook. Aquesta segona és la que actualment es pot trobar a les llibreries.


SINOPSI: Després de conèixer-se a través d'una pàgina web, quatre persones decideixen emprendre un viatge per assolir un objectiu comú: posar fi a la vida. Estrany cas de suïcidi col·lectiu en forma de thriller sobrenatural que reformula el mite del doppelgänger.



Més enllà de l'anunci d'aquesta nova línia de manga en català, ECC ha anunciat a la presentació de novetats editorials del 41è Còmic Barcelona els futurs nous mangues de terror que portaran al mercat. Destaca El pueblo del éter (abril 2023), el més recent treball de Junji Ito editat al Japó. També de terror arribaran aviat Hinatsugi, el pueblo de las muñecas (juny 2023), Mother Parasite (abril 2023) i Suzuki solo quiere vivir tranquila (juny 2023). Tot plegat una reafirmació més de l'aposta pel gènere de terror d'ECC Ediciones.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris