'CHEAT' 2023: Nova pel·lícula de terror paranormal dels creadors de 'The Long Dark Trail'

Cheat horror film 2023

Kevin Ignatius i Nick Psinakis presenten 'Cheat': Terror sobrenatural a Silvercreek.



"A Silvercreek, els teus pecats no s'obliden"


Kevin Ignatius i Nick Psinakis, creadors de The Long Dark Trail, presenten enguany una nova pel·lícula de terror paranormal titulada Cheat. La pel·lícula va tenir la seva estrena mundial al prestigiós FrightFest (Londres), i va ser seleccionada a la passada edició del Santiago Horror Film Fest.

L'empresa especialitzada en producció i distribució de cinema de terror Black Mandala n'ha adquirit els drets d'exhibició internacionals i ha fet difusió del seu argument, així com la publicació del tràiler oficial del film. Cheat explica aquesta història:

Un ésser sobrenatural del més enllà està matant violentament qualsevol persona que engany a la seva parella a la petita ciutat universitària de Silvercreek, Pensilvània. La Maeve i el Charlie busquen un estudiant d'història local per ajudar a trobar respostes i trobar una manera de defensar-se. Tot es desfà, però, ja que diverses persones són assassinades de manera horrible per l'ésser salvatge, una a una a un ritme ràpid. Finalment, Maeve, Charlie i els pocs supervivents s'uneixen en un intent de derrotar el monstre d'una vegada per totes.


El repartiment de Cheat inclou Will Bunk, April Clark, Corin Clay, Kyle Corbin, Danielle Grotsky, Paul Ignatius i Michael Thyer.

No hi ha dat d'estrena de la pel·lícula a l'estat espanyol. Mentrestant, podeu veure el tràiler oficial:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris