Aracnofòbia a 'STING': Una aranya gegant caníbal porta el terror als cinemes

Sting 2024 terror

Noves imatges del nou treball de Kiah Roache Turner, director de Wyrmwood, que arriba als cinemes dels EUA el 12 d’abril.



Por a les aranyes


A més de Vermin: La Plaga* aquest any també arriba una altra pel·lícula de terror amb aranyes assassines. Es titula Sting, i explica com una nena de dotze anys adopta com a mascota una petita aranya d’origen extraterrestre, però que ràpidament creix i es converteix en un monstre gegant.

El director de STING és Kiah Roache Turner, conegut per haver dirigit Wyrmwood i la seva seqüela, abandona ara l’acció en escenaris postapocalíptics per aventurar-se amb una història que explora un dels grans terrors de la humanitat: l’aracnofòbia. El guió ha estat escrit per ell també, i ha desenvolupat aquest argument:

Una nit freda i tempestuosa a la ciutat de Nova York, un misteriós objecte cau del cel i travessa la finestra d'un edifici d'apartaments en ruïnes. És un ou, i d'aquest ou emergeix una petita i estranya aranya…

La criatura és descoberta per Charlotte, una nena rebel de 12 anys obsessionada amb els còmics. Tot i els millors esforços del seu padrastre Ethan per connectar-se amb ella a través de la seva co-creació del còmic Fang Girl, Charlotte se sent aïllada. La seva mare i Ethan estan distrets pel seu nou nadó i lluiten per suportar la situació, deixant que Charlotte s'uneixi a l'aranya. Mantenint-ho com a mascota secreta, ho diu Sting.

A mesura que augmenta la fascinació de Charlotte per Sting, també augmenta la seva mida. Creixent a un ritme monstruós, la gana de sang de Sting es torna insaciable. Les mascotes dels veïns comencen a desaparèixer, i després els mateixos veïns. Aviat, la família de Charlotte i els personatges excèntrics de l'edifici s'adonen que estan tots atrapats, perseguits per un voraç aràcnid de grans dimensions amb gust per la carn humana... i Charlotte és l'única que sap com aturar-lo.


El repartiment està compost Ryan Corr (Wolf Creek 2), Alyla Browne, Penélope Mitchell (Hellboy), Robyn Nevin (Relic), Noni Hazelhurst, Silvia Colloca (Lesbian Vampire Killers), Danny Kim i Jermaine Fowler.

STING s’estrena als cinemes dels EUA el 12 d’abril de 2024. S’acaben de publicar les primeres imatges oficials:







*Vermin: La Plaga arriba als cinemes catalans el 2 de febrer. Teniu la nostra crítica disponible.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris