'Barbenheimer' de Charles Band començarà el rodatge a l'abril

Barbenheimer 2024

La paròdia de Barbie i Oppenheimer que Charles Band dirigeix. 



Paròdia de dos èxits


La gala dels Oscars se celebra el diumenge 10 de març de 2024, tenint Oppenheimer com a gran favorita amb 13 nominacions. Per la seva part, l'altre gran èxit del passat estiu, Barbie, també serà present a la Gala amb 8 nominacions. Dues pel·lícules estrenades alhora el 21 de juliol de 2023 i que van provocar el que es coneix popularment com el "barbenheimer" als cinemes.

El "barbenheimer" va ser una cascada de públic assistent a les sales de cinemes per veure una o altre -o les dues- pel·lícules. Molta gent, fins i tot, hi assistia vestida de rosa (sessions de Barbie) o de negre (sessions d'Oppenheimer). Tot plegat, i des d'una perspectiva econòmica, va ser un gran èxit de taquilla: Oppenheimer va recaptar més de 900 milions de dòlars, i Barbie gairebé 1.200. Sens dubte, el "Barbenheimer" va ser rosa, massiu, i expansiu arreu del món.

A propòsit d'això, el mític productor de cinema sèrie B Charles Band ha produït una pel·lícula titulada Barbenheimer que començarà a rodar-se el 8 d'abril de 2024, i s'estrenarà l'estiu de 2024. La primera imatge oficial és tot una declaració d'intencions.

L'anunci es va fer el mateix estiu de 2023 i al novembre es va saber que Charles Band seria el director. La seva intenció és la de combinar les trames de Barbie i Oppenheimer i fer-ne una paròdia.

L'argument explica com la Dra. Bambi J. Barbenheimer, una nina científica que viu a Dolltopia amb el seu xicot Twink Dollman, es desil·lusiona amb el tracte humà a les nines i decideix crear una bomba nuclear per a destruir el món real.

Segons va declarar Band fa un temps "la gent necessitarà humor el 2024". I potser té raó, veient els conflictes bèl·lics arreu del món i la misèria generada.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris