David Gordon Green no dirigirĂ  'L'exorcista: Impostor'

Exorcista creient

Universal Pictures deixa en punt mort la futura trilogia de L'exorcista, suprimint L'exorcista: Impostor del seu calendari de futures estrenes.




Trilogia en punt mort


Blumhouse i Universal Pictures van pagar 400 milions de dĂ²lars pels drets de L'exorcista, i aixĂ­ poder produir tres pel·lĂ­cules que prolongarien la franquĂ­cia. La primera d'elles ha estat L'exorcista: Creient, estrenada a la tardor de 2023, amb un pèssim resultat tant de crĂ­tica com de recaptaciĂ³. Aquest fracĂ s de la primera entrega ha deixat en punt mort aquesta futura trilogia.

El director David Gordon Green, qui anteriorment va dirigir la nova trilogia de Halloween i havia d'encarregar-se d'aquesta nova trilogia de L'exorcista, ha estat apartat per part de Blumhouse i Universal. És evident que algĂº havia de pagar els plats trencats pel desastre i li ha tocat al director nord-americĂ .

Les xifres de recaptaciĂ³ a taquilla de L'exorcista: Creient no han estat del tot dolentes: dels 30 milions de pressupost en va recollir 135 a tot el mĂ³n. Una xifra, malgrat tot, insuficient per les esperances d'Universal Pictures -encarregada de distribuir aquesta futura trilogia-, i mĂ©s si es compara amb el que va recollir la primera La nit de Halloween de Gordon Green, que va aconseguir 258 milions en la seva estrena el 2018.

La novetat coneguda avui Ă©s que Gordon Green no dirigirĂ  la seqĂ¼ela L'exorcista: Impostor, i fins i tot la pel·lĂ­cula ha desaparegut del calendari d'estrenes previstes d'Universal. AixĂ² posa en punt mort la saga a l'espera de novetats.

Recordem que L'exorcista: Impostor s'havia d'estrenar als cinemes el 18 d'abril de 2025.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris