David Gordon Green no dirigirà 'L'exorcista: Impostor'

Exorcista creient

Universal Pictures deixa en punt mort la futura trilogia de L'exorcista, suprimint L'exorcista: Impostor del seu calendari de futures estrenes.
Trilogia en punt mort


Blumhouse i Universal Pictures van pagar 400 milions de dòlars pels drets de L'exorcista, i així poder produir tres pel·lícules que prolongarien la franquícia. La primera d'elles ha estat L'exorcista: Creient, estrenada a la tardor de 2023, amb un pèssim resultat tant de crítica com de recaptació. Aquest fracàs de la primera entrega ha deixat en punt mort aquesta futura trilogia.

El director David Gordon Green, qui anteriorment va dirigir la nova trilogia de Halloween i havia d'encarregar-se d'aquesta nova trilogia de L'exorcista, ha estat apartat per part de Blumhouse i Universal. És evident que algú havia de pagar els plats trencats pel desastre i li ha tocat al director nord-americà.

Les xifres de recaptació a taquilla de L'exorcista: Creient no han estat del tot dolentes: dels 30 milions de pressupost en va recollir 135 a tot el món. Una xifra, malgrat tot, insuficient per les esperances d'Universal Pictures -encarregada de distribuir aquesta futura trilogia-, i més si es compara amb el que va recollir la primera La nit de Halloween de Gordon Green, que va aconseguir 258 milions en la seva estrena el 2018.

La novetat coneguda avui és que Gordon Green no dirigirà la seqüela L'exorcista: Impostor, i fins i tot la pel·lícula ha desaparegut del calendari d'estrenes previstes d'Universal. Això posa en punt mort la saga a l'espera de novetats.

Recordem que L'exorcista: Impostor s'havia d'estrenar als cinemes el 18 d'abril de 2025.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris