'Lisa Frankenstein', una història d'amor adolescent amb un zombi

Lisa Frankenstein 2024

La filla de Robin Williams debuta en la direcció amb aquesta pel·lícula de terror adolescent inspirada lliurement en el clàssic literari Frankenstein.





Enamorar-se d'un mort

Una nova revisió alternativa del clàssic literari Frankenstein serà estrenada al febrer. Parlem de Lisa Frankenstein, una comèdia de terror inspirada en pel·lícules dels anys vuitanta com Weird Science i Beetlejuice, que aprofita lliurement la idea original de la novel·la de Mary Shelley per desenvolupar una història d'amor, terror i adolescència.

La guionista Diablo Cody (Jennifer's Body) ha imaginat aquesta història que ha acabat dirigida per Zelda Williams (filla del difunt actor Robin Williams), i que arribarà als cinemes dels EUA el 9 de febrer de 2024. El tràiler oficial ja es pot veure.

SINOPSI: Ambientada el 1989, la pel·lícula segueix una impopular estudiant de secundària que accidentalment reanima un cadàver victorià durant una tempesta elèctrica. Llavors, decideix reconstruir-lo per convertir-lo en l'home dels seus somnis.

Una pel·lícula on predominen els estudiants de secundària, amors platònics, desenganys amorosos, la incomprensió juvenil, els anys vuitanta i tot allò que el gènere de terror pot aportar en un film dirigit al públic adolescent. De fet, el repartiment de Lisa Frankenstein és molt jove: Kathryn Newton (Freaky), Cole Sprouse (Riverdale), Carla Gugino (La caiguda de la casa Usher), Liza Soberano, Joe Chrest (Stranger Things) i Henry Eikenberry.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris