Penélope Cruz, la nova nòvia de Frankenstein

Nòvia Frankenstein 1935

El remake del clàssic La nòvia de Frankenstein (1935) està protagonitzada per Christian Bale, Peter Sarsgaard i Penélope Cruz. Al març comença el rodatge.




La nòvia


El clàssic d'Universal Pictures La nòvia de Frankenstein (1935) tindrà una nova versió cinematogràfica que serà dirigida per Maggie Gyllenhaal. El rodatge comença el març, i comptarà amb la presència en el repartiment de talents com Christian Bale, Peter Sarsgaard, Penélope Cruz i Jessie Buckley.

La pel·lícula es titula The Bride, i serà estrenada a la plataforma Netflix. Es desconeix si hi haurà una estrena prèvia a les sales de cinema.

Maggie Gyllenhaal ha escollit al seu company sentimental Peter Sarsgaard per protagonitzar el film, a més de Christian Bale, el Batman de Christopher Nolan. El rodatge començarà el 4 de març a Nova York i allà també hi serà Penélope Cruz, qui interpretarà el personatge femení principal de la pel·lícula. És a dir, veurem a Pe com la nòvia del monstre?

Christian Bale serà el doctor Frankenstein, Penélope Cruz la seva xicota Myrna i Sarsgaard un detectiu. Pel que fa a la trama del film no se sap res, però el film original de James Whale explicava el següent: "Després de la fugida del monstre creat pel doctor Frankenstein, el sinistre Dr. Praetorius proposa al científic la creació d'una companya per al monstre."

En el film original l'actriu Elsa Lanchester va interpretar la monstruosa nòvia del monstre creat pel doctor Frankenstein. Van ser uns escassos segons, però aquella presència s'ha inmortalitzat com una imatge icònica de la història del cinema. Com us imagineu Penélope Cruz com a monstre?

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris