'Sang i Mel 2': Nous detalls del retorn de Winnie the Pooh al terror

Winnie the Pooh 2 Sang i Mel

Més pressupost, més morts, nous dissenys i nou repartiment. Primeres imatges oficials.




Torna Winnie el 2024


La producció de Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 continua, i avui l'empresa Jagged Edge Productions ha publicat dues imatges oficials de la pel·lícula, a més d'informar de nous detalls de l'obra.

El més rellevant del que ha informat és que a finals de gener publicaran el primer tràiler de Winnie the Pooh: Blood and Honey 2, del qual avui ja podem tenir un avançament amb aquestes dues imatges oficials que pots veure en aquest article. Dues imatges on es poden veure els dos protagonistes principals: el terrorífic Winnie the Pooh i en Christopher Robin.

Aquesta seqüela servirà també per expandir l'univers de Winnie amb la presència de nous personatges, com són el Tigre i el Mussol, a més del retorn d'en Piglet.

Encara hi ha més. El director Rhys Frake-Waterfield avisa: "La seqüela disposarà d'un nou disseny de les criatures, un nou repartiment i un alt nombre de morts". Tot compensat per un major pressupost respecte a la primera part.

Pel que fa a la trama només se sap que l'acció no se situarà altre cop a 100 Acre Wood, sinó a la tranquila comunitat d'Ashdown. Una història escrita per Matt Leslie, guionista d'Estiu del 84 (2018).

Tal com indicava Rhys Frake-Waterfield el repartiment s'ha renovat. Ryan Oliva (Seasoning House) ara és Winnie the Pooh, Scott Chambers (Doctor Jekyll) és Christopher Robin i Eddy MacKenzie és Piglet. També hi són Peter DeSouza-Feighoney (L'exorcista del Papa) fent de jove Pooh, l'actriu Tallulah Evans, Lewis Santer com a Tigre, i Marcus Massey com a Mussol

Christopher Robin

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris