'Skinford 2: The Curse': I si John Wick fos dona i immortal?

Skinford 2: The Curse Poster

El thriller de ciència-ficció Skinford 2: The Curse és protagonitzat per una dona que pateix una maledicció que la fa immortal.




Immortalitat és una sentència de mort

L'empresa especialitzada en cinema de gènere fantàstic i terror Black Mandala ha presentat el tràiler oficial de Skinford 2: The Curse, un thriller sobrenatural australià escrit i dirigit per Nik Kacevski. Acció, violència i erotisme en un film que promet adrenalina pura al més pur estil John Wick.

Sinopsi: Jimmy Skinford, de llengua platejada, fuig amb l'única persona en qui pot confiar, Zophia, una dona perseguida per tots els lladres de l'inframon de la ciutat per la seva cobejada maledicció de la immortalitat. Per aturar l'atac implacable i recuperar les seves vides, han de buscar en el passat de Zophia per trobar una cura. Però quin futur pots tenir quan la teva supervivència depèn de perdre l'única cosa que et manté viu?

L'actriu Charlotte Best és Zophia, i Robin Arthur és Jimmy Skinford. La resta del repartiment el completa Melissa Brattoni, Joshua Brennan, i Coco Jack Gillies.

Skinford 2: The Curse és la tercera entrega d'una trilogia que completa Skinford (2017) i Skinford: Death Sentence (2023). Totes són escrites, dirigides i protagonitzada pel mateix equip. Cap d'elles té distribució a l'Estat espanyol.








Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris