'A Quiet Place: Day One' tràiler: Per què el món es va quedar en silenci?

A quiet place: day one 2024

La pel·lícula que explica l’origen d’Un lloc tranquil arriba aquest estiu als cinemes, amb Lupita Nyong’o al repartiment.




Van arribar del cel

Aquest estiu descobrirem com el món es va quedar en silenci amb A Quiet Place: Day One, la preqüela d’Un lloc tranquil (2018), que servirà per expandir l’univers de terror creat per John Krasinski.

Paramount Pictures ha presentat avui el pòster i el primer tràiler de la pel·lícula, donant a conèixer així alguns detalls sobre la producció. Destaca la presència al repartiment de Lupita Nyong’o (Nosaltres), interpretant la Sam, una dona establerta a Nova York quan els monstres arriben a la Terra provinent de l’espai exterior.

A Quiet Place: Day One serà una pel·lícula de supervivència situada a la ciutat de Nova York, amb la Sam acompanyada d’un home anomenat Eric (Joseph Quinn). Estem convençuts que tots junts patiran múltiples situacions de perill i aprendran a que fer soroll posa en risc les seves vides. El repartiment inclou l’actor Djimon Hounsou, qui va participar en la seqüela Un lloc tranquil 2 (2020).

Michael Sarnoski (Pig) és el director i guionista de la pel·lícula.

L’estrena als cinemes de A Quiet Place: Day One serà el 28 de juny de 2024 als Estats Units. Quedem a l’espera que Paramount Pictures confirmi la data d’estrena a l’Estat espanyol. Per ara, podeu mirar el primer tràiler:


Poster Un lloc tranquil 3



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris