THE AMUSEMENT PARK: Tràiler de la pel·lícula "perduda" de George Romero

Descoberta i restaurada quaranta-sis anys després d'haver estat rodada, The Amusement Park s'estrena el 8 de juny només en Shudder.


The Amusement Park és una pel·lícula de George Romero que es creia perduda. Ha estat descoberta i restaurada quaranta-sis anys després de ser rodada per la Fundació George Romero, amb un treball de Suzanne Desrocher-Romero.

The Amusement Park està protagonitzat per Martin 's Lincoln Maazel, un ancià que es troba desorientat i cada vegada més aïllat pels dolors, tragèdies i humiliacions de viure l'envelliment als Estats Units. Aquestes experiències es manifesta a través de muntanyes russes i multituds caòtiques.

Segons la Societat Luterana, impulsora econòmica de la recuperació de la pel·lícula, The Amusement Park és l'obra més salvatge i imaginativa de George Romero. Afegeixen que és una al·legoria sobre les realitats de malson de l'envelliment, i és una instantània fascinant de la capacitat i l'estil artístic inicials del cineasta creador de La Nit dels Morts Vivents.

La restauració en 4K d'aquesta pel·lícula "perduda" ha anat a càrrec de l'empresa IndieCollect, amb seu a Nova York.

The Amusement Park s'estrena el 8 de juny només en Shudder. Té una durada de 52 minuts.

Tràiler Oficial de Shudder:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris