El tràiler de 'KARADA SAGASHI' (2022) és terrorífic i sanguinari!

Kanna Hashimoto protagonitza aquesta adaptació al cinema del manga de terror 'Karada Sagashi'.


Fa uns dies us vam presentar el pòster oficial de Karada Sagashi, la adaptació al cinema del manga de terror de Katsutoshi Murase (dibuixant) i història de Welzard. Doncs bé, ara Warner Bros ha publicat el primer tràiler de la pel·lícula.


El que veiem a les imatges és terrorífic, sagnant, visionari, suggerent,... un cúmul de sensacions en tant sols 44 segons de tràiler que posicionen automàticament la pel·lícula entre els films japonesos de terror més esperants de l'any. La història se centra en uns estudiants de secundària atrapats en un loop temporal: si no troben les vuit parts del cos de la víctima d'un assassí, moren per tornar a començar.


Aquest és el tràiler (avisem que fa por):



El director escollit per adaptar aquest manga és Eiichirō Hasumi (Resident Evil: Foscor Infinita), el mateix que va adaptar al cinema el manga Assassination Classroom. Aquella adaptació comptava amb la presència de l'actriu Kanna Hashimoto, protagonista de la citada Assassination Classroom i que, per tant, el director japonès ha tornat a treballar amb ella sis anys després a Karada Sagashi.


Harumi Doki (Ghost in the Shell: SAC_2045 Guerra sostenible) ha escrit el guió i Yūgo Kanno (JoJo's Bizarre Adventure) és el compositor de la música de la pel·lícula.


ARGUMENT: La història se centra en Asuka, una estudiant de secundària que veu l'aparició d'una estudiant morta anomenada Haruka, demanant a Asuka que trobi el seu cos. A mesura que avança la història, l'Asuka i els seus amics intenten trobar les vuit peces disperses del cadàver d'en Haruka a l'escola, i aprendre més sobre la Persona Roja que les persegueix mentre ho fan. La Persona Roja persegueix els estudiants que estan sols a l'escola per matar-los, i fins que surtin de les portes de l'escola, la Persona Roja continuarà apareixent davant d'ells. Quan la persona vermella mata un estudiant, dispersa el cos de l'alumne en vuit peces i encarrega a una altra persona que trobi les peces a l'escola. Si l'Asuka no troba el cos de la Haruka, el dia es repetirà i ella i els seus amics continuaran morint fins que ho facin.


Kanna Hashimoto (1999) interpreta Asuka a la pel·lícula. Ella és una de les joves estrelles del cinema de gènere fantàstic i terror japonès, que molts catalans han descobert al Festival de Sitges en altres pel·lícules live action, com Gintama, Signal 100 o l'esmentada Assassination Classroom.


El 14 d'octubre s'estrena Karada Sagashi als cinemes de Japó.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris