'Project Wolf Hunting' serà una trilogia


Llum verda a una preqüela en forma de sèrie televisiva, i una pel·lícula que continuarà la història de Do-Il.


Una de les sensacions del Festival de Sitges 2022 ha estat la producció coreana 'Project Wolf Hunting', la qual ha obtingut dos premis al palmarès de l'edició d'enguany. Aquest film superviolent ha fet les delícies del públic de Sitges amb la seva proposta d'acció i terror situada en un vaixell en alta mar, on uns delinqüents i la policia han d'unir esforços per plantar cara a una força sobrenatural.


El final de la pel·lícula és obert i deixa entreveure una possible continuació de la història. Aquesta possibilitat avui ja és una confirmació. I és que, a l'entrevista que vam poder fer al director del film Kim Hung-Sun, aquest ens va confirmar que 'Project Wolf Hunting' va ser pensada com la primera entrega d'una trilogia.


Si, una trilogia. No obstant això, la producció més immediata no serà pas la seqüela, sinó una preqüela. No se sap res sobre l'argument, però el director coreà ha confirmat que serà una sèrie televisiva de sis episodis i que el guió ja està escrit. Ens va dir això:


Des del principi ja pensava a fer tres parts. 'Project Wolf Hunting' és la primera entrega, però hi ha una preqüela que ja té escrit el guió. Aquesta preqüela serà una sèrie de sis episodis que per ara no puc dir res.


Sospitem que es contextualitzarà durant la 2a Guerra Mundial, quan els japonesos feien experiments amb els coreans, que és un tema ja present a 'Project Wolf Hunting' mostrant alguns flashbacks de la creació de l'Alpha. I qui era el personatge de l'Alpha? Com va acabar en l'estat semidestruït en el que l'hem conegut a la pel·lícula? És molt probable que Kim Hung-Sun explori a la sèrie aquesta part de la pel·lícula menys explicada.


I pel que fa a la seqüela de 'Project Wolf Hunting' sembla que tocarà esperar, però tampoc massa. Segons el director “es farà una seqüela de la qual ara mateix només hi ha una sinopsi, però hi estic treballant”, ens va dir. Cada cosa al seu temps, però el que tenim clar és que amb la bona acollida de la pel·lícula tant a Corea com a altres territoris del món, com el català, no dubtem que aquesta trilogia s'acabarà fent.


Només recordar que la distribuïdora A Contracorriente estrenarà 'Project Wolf Hunting' a l'estat espanyol. No hi ha data confirmada.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris