'Vermin: La Plaga' en català als cinemes

Vermin 2024 pòster català
Pòster en català de Vermin: La Plaga

Adso Films estrena en català Vermin: La Plaga als cinemes el 2 de febrer. Aquesta pel·lícula de terror amb aranyes assassines ja disposa del tràiler doblat al català.




Sobreviure a una invasió d'aranyes


L'aracnofòbia arriba aquest divendres 2 de febrer amb l'estrena de Vermin: La Plaga, i que ho farà amb doblatge en català. Aquesta pel·lícula francesa de terror va ser una de les grans sensacions del passat Festival de Sitges 2023, on va competir a la Sessió Oficial a Competició.

Adso Films distribueix a l'Estat Espanyol Vermin: La Plaga, i als Països Catalans ho farà, a més d'amb el doblatge en castellà també en català. Avui, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha publicat el tràiler en català de Vermin: La Plaga. És aquest:



T'agraden pel·lícules com Aracnofòbia o Arac Attack? Doncs no hauries de perdre't Vermin, pel·lícula francesade terror sobre aràcnids assassins que causen el caos als inquilins d'un edifici.

Aquesta producció suposa el debut al llargmetratge de Sébastien Vaniček. Desenvolupa aquesta història:

Kaleb està a punt de fer 30 anys i mai ha estat tan sol. Està lluitant amb la seva germana per un assumpte d'herència i ha tallat els llaços amb el seu millor amic. Apassionat pels animals exòtics, un dia arriba a casa amb una aranya verinosa i accidentalment la deixa escapar.

El repartiment l'integra Finnegan Oldfield (Coupez!), Sofia Lesaffre (Deep Fear), Jérôme Niel (La mansió), Théo Christine i Lisa Nyarko.

Com a curiositat, el rodatge de Vermin: La Plaga va fer servir aranyes reals per incrementar el realisme dels aràcnids que s'hi mostren.

Podeu llegir la nostra crítica de la pel·lícula.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris